Luontomatkailua Leivonmäellä

Ajankohtaista - Wanhan Vartiamäen lomamökit

1
tammi

Suomi 100 juhlavuoden kunniaksi!

Suomi 100 juhlavuoden kunniaksi koko vuoden 2017 ajan kaikkiin Tähtitalvikki-huvilan A-hintaisiin 1250 € viikkovuokriin 100 € alennus.
Toimi näin: laita sähköpostiviestiin lisäys ”Suomi 100” tai huvila.net/1248 ennakkovarauslomakkeen lisätietoihin maininta ”Suomi 100”.

1
kesä

Sivustomme ulkoasu on muuttunut!

Sivujemme ulkoasu on muuttunut. Muutos parantaa sivujen toimivuutta puhelinta tai tablettia käytettäessä.

18
touko

Varaa vuokramökkejä NYT!

Ajankohtaista juuri nyt varata vaikka viikonlopuksi parhaaseen puolukka-aikaan iso, täysin varustettu Tähtitalvikki-huvila tai vaatimaton hirsimökki Haukiranta ja retkeillä koirien kanssa hiljaa humisevissa metsissä.

ranta_illalla

haukirantaymp

Suunta eteen- ja ylöspäin. Tämän alla olevan kuvan voi bongata E4-tien varresta pohjoisesta etelään mennessä ennen Joutsaa. Lapsemme Kaisa ja Niilo näyttävät mallia miten yhteistyöllä pääsee pitkälle. Olemme ryhtyneet tekemään markkinointi- ja myyntiyhteistyötä kangasniemeläisen Rock and Lake yhteistyöverkoston kanssa.

Jousi_ja_lapset

Katse kannattaa kääntää jo kohti kesää. Huvila.netin kautta löytää sekä erityisesti lapsiperheille sopivan Tähtitalvikki-huvilan www.huvila.net/1248 että ekologisen retkeilijöiden ja koiraihmisten unelmakohteen Haukiranta-mökin www.huvila.net/689 tai pian voi tehdä online-varauksen mökeistämme Rock and Lake -sivustolta.

18
touko

Ruisleipäkurssit

Ruisleipäkursseja tilauksesta. Kuva kurssilaisista todistaa, että ruisleivän leipominen kiinnostaa myös miehiä ja sujuu vallan mainiosta keneltä vain, kunhan innostus syttyy.

ruisleipakurssi_pieni_kuva

Ruisleipäkurssilaiset Sari, Suvi, Marita, Helen, Eva ja Arja komean leipäsaaliin kanssa ryhmäkuvassa.

”Kiitokset emännälle ja talkookavereille! Mukava kurssi! Paljon tietoa tarttui takkiin ja kädentaidotkin kehittyivät. Niin ja leipä oli herkullista! Maistui koko perheelle.
Leivät syötyämme etsimme äidin tiinun aitasta, ja huomenna on tarkoitus se puhdistaa ja laittaa turpoamaan. Innostus leiväntekoon heräsi!”

Tässä ruisleipäkurssin tarkoitus: innostaa ihmisiä leipomaan itse ruisleipää.

Facebook-sivujemme Tapahtumat-sivulta:

”Tule opettelemaan ruisleivän leipomista! Varaa itsellesi aikaa kolme tuntia ja 15 € . Saat lämpimäisleivän kainaloosi, leivänjuurta pussiin ja kirjalliset ohjeet mukaasi. Kurssin aikana pyöräytämme mykyjä pöydälle, paistamme tummat, tuoksuvat leivät ja nautimme kahvit tai teet kastettavan kera leipomisen lomassa.

Soita ja varaa paikkasi leipomispöydän äärestä puh.040 708 4441/Marianne viimeistään torstaina 10.7.

Kurssi toteutuu, jos osallistujia vähintään neljä.”

Saamaani palautetta, kun innokkaat leipurioppilaat laittoivat heti kotiin päästyään omat taikinat tulemaan: ”Hei! Leivät onnistuivat yli odotusten. Heli.”  ja ”Onnistui! Suurkiitos Marianne hyvästä opista. Jätettiin reiät tekemättä, vaikka ikivanha sarvikin löytyi. Tuvan pöytä käännettiin leivontapuolelle ja aitasta lienee kaivettava esiin talon oma leipätiinu… Nam!”

Tule tänne tupahan, perälle pirtin pahaisen leipää leipomaan Leivonmäelle. Taikinaterapiaa, ohjeet oivalliset, kahvit kastettavan kera, lämmin leipä ja leivänjuurta; aika aina klo 11-14 yhtä elämystä suurta. Koko lysti vain 15 €/hlö.

Tule ja tuo tuttavasi! Lämpimästi tervetuloa klo 11-14. Päästään heti hommiin, töihin tiinun ääreen. Välillä koittaa kahvihetki tai tuokio teelle. Ohjeet ojennan ja lopuksi lämpimän leivän.

Tietoa ja taitoa, elämystä aitoa. Sitä tarjoaa Vanhan Vartiamäen tila.

18
touko

UUTTA TÄHTITALVIKILLA!

Viimeisin viritys vapaa-ajan viettoon Tähtitalvikilla on frisbeegolfkori. Harjoittele heitot kolmella erilaisella kiekolla ja sitten vain Lamminmäen tiloille yhdeksän korin frisbeegolfradalle testaamaan taitoja!

frisbeegolf

Haluamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Nyt ovat lemmikit tervetulleita myös Tähtitalvikille, tosin pienin rajoituksin. Toivomme näin entistä useamman perheen pääsevän nauttimaan elämyksellisestä lomasta luonnon keskellä. Rantasauna asiakkaiden käytössä ilman lisämaksua.

Tähtitalvikki on ihanteellinen paikka pitää pieniä perhejuhlia. Astiat ja istumapaikat samaan avaraan tupaan 20 hengelle. Majoittumaan mahtuu Tähtitalvikkiin 8+2 aikuista ja lisäksi kaksi pikkulasta. Olemme hankkineet yläkerran makuuhuoneisiin lisää sänkyjä, joten nyt mökkiin mahtuu majoittumaan entistäkin paremmin  samanaikaisesti useampi perhe. Kesäaikaan rantasaunan tuvassa lisämajoitustilaa neljälle hengelle.

Katso varauskalenterista vapaat ajat www.huvila.net/1248 kohdasta Hinnat & kalenteri.  Tee ennakkovaraus tai soita ensin 0407084441/Marianne. Kerron mielelläni lisää.

vuokramokki_tupa_ylhaalta

Pyrimme parantamaan mökkiemme varustetasoa ja viihtyisyyttä koko ajan asiakkaittemme toiveitten mukaan. Kerro meille, mitä muutoksia tai parannuksia toivoisit mökeille, kotisivuillemme tai mitä toiveita sinulla on lomasi suhteen.

Haukirantaan tehty huussi tarjoaa enemmän kuin hetken helpotuksen luonnollisille tarpeille.

Tähtitalvikilla lisää tervantuoksua. Asiakkaiden toiveesta pihassa on nyt katettu, tervalta tuoksuva grillauspaikka. Myös puuvajalla on tervattu takki yllään.

Vuokramokit