Luontomatkailua Leivonmäellä

Vuokramökit

Vuokramökit Joutsa

Keskellä Leivonmäen kansallispuistoa (Joutsan kunnassa) ja aivan sen eteläpuolella sijaitsevat Vanhan Vartiamäen kahdet keskenään erilaiset vuokramökit. Kummallakin lomamökillä on huomioitu ekologisuus, kierrätys ja luonnonmukaisuus.

Vuokramokit


Tähtitalvikki

Rutajärven rannalla sijaitseva Tähtitalvikki on iso, kaikilla mukavuuksilla varustettu, talviasuttava huvila vaativaan makuun. Tällä tasokkaalla loma-asunnolla on tilaa isommallekin porukalle. Huvilan varustelussa on ajateltu erityisesti lapsiperheitä. Oma luonnonsuojelualue ja sijainti keskellä kansallispuistoa takaa rauhallisen oleskelun. Mökin mukavuudet tekevät lomasta kiireettömän ja rentouttavan. Talvella upea luonto, läheinen hiihtolatu, lyhyt matka laskettelemaan ja kaikki mukavuudet mökissä takaavat talvilomalle loistavat puitteet. Kesällä ehdoton elämys on puulämmitteinen rantasauna ja takkatupa sekä upea lapsiystävällinen hiekkaranta. Tähtitalvikki-huvilalle voi ottaa lisämaksusta lemmikit mukaan, mutta asiasta on aina sovittava erikseen. Tupakointi sisätiloissa on kielletty.


Haukiranta

Pienen Vähä-Harjujärven ääressä on perinteinen, hirsirakenteinen kesämökki, Haukiranta. Tämä vuokramökki on unelmapaikka erähenkiselle ja ekologisuutta arvostavalle puuhastelijalle, joka nauttii luonnonrauhasta ja yksinkertaisista aidoista asioista. Kaikenkarvaiset lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita tälle mökille. Koirien kannalta paras lomanviettopaikka. Tupakointi kielletty sisätiloissa.


Tervetuloa tutustumaan!

Ympäri vuoden voi käydä tutustumassa maatilan eläimiin. Vastassa aina iloinen suomenlapinkoiramme Uskomaton Onni; ratsastukseen, kärryajeluille ja rapsuteltavissa kaksi suomenhevostammaa Kaisla ja Hilla sekä shettisponi Pippuri; talvella navetasta ja kesällä laitumelta löytää parikymmenpäisen emolehmäkarjan. Tervetuloa tutustumaan tilaan!